Bladmuziek van SoundHill Studio

Binnenkort een optreden maar je weet niet hoe een bepaald nummer gaat, of zoek je misschien een arrangement geschreven voor de bezetting van jouw (big) band/orkest of fanfare?

SoundHill Studio noteert elk liedje of partij: nieuw, oud en zelf gemaakt. Of het nu gaat om een akkoordenschema of volledig uitgewerkte partituren voor een bigband of orkest. Als de te schrijven partij of het nummer op een mp3 wordt aangeleverd, of middels een youtube link, dan zorgen wij ervoor dat de gewenste partijen zo snel mogelijk terug in notenschrift en/of tablatuur wordt teruggestuurd.
De partijen die worden genoteerd zijn 1 op 1 aan het origineel.

Het is ook mogelijk om een arrangement te laten schrijven voor jouw band. Dit kan zijn een extra partij voor een hornsectie, een extra instrument of een compleet op maat gemaakt bigband arrangement. SoundHill werkt samen met arrangeurs die jarenlang ervaring hebben met dit soort arrangementen. Ook spelen ze zelf, dus weten ze waarover ze schrijven en wat wel en niet kan enz.

Heb je oude bladmuziek op papier maar is het niet meer goed leesbaar, omdat er drank overheen is gevallen of omdat het met plakband aan elkaar zit of omdat je het gewoon digitaal wilt, dan kan dit ook bij ons.

Enkele Voorbeelden

bas sheet met akkoorden

gitaar sheet

full orkest score