Muzieklessen bij SoundHill Studio

Muziek maken is voor iedereen, jong, oud, beginner of gevordende.

Wil je ontdekken hoe leuk het is om zelf muziek te kunnen maken? Of wil je je instrument beter leren beheersen en er zo meer plezier uit halen? Dan ben je bij SoundHill Studio aan het juiste adres! Samen met verschillende getalenteerde muzikale professionals zijn wij een actieve aanbieder van creatieve lessen voor muziekles. Passie en ervaring staan centraal in onze lessen en op ieder vakgebied hebben wij een specialist in huis om jou te inspireren. Onze lessen zijn voor alle leeftijden zowel voor beginners als voor aankomende professionals en daarbij bieden wij ook genoeg mogelijkheden voor muziekles voor kinderen.

Muziekles is in het algemeen goed voor de ontwikkeling van de hersenen, vooral wanneer je op jonge leeftijd begint met muziekles. Daarbij zijn smaak en beleving van muziek ook erg persoonlijk. Op onze muziekschool bieden wij muziekles aan op de manier die het beste bij jou past. Zo kijken wij bij gevorderden wat zij willen leren en vullen wij graag aan vanuit onze ervaring. Wij kijken naar leeftijd, interesse en kundigheid en stemmen daar de lessen op af. Al onze docenten zijn uitvoerende musici met veel podiumervaring en zijn er op gebrand om jouw vooruitgang te stimuleren en jou de beste muziekles te geven. Buiten onze lessen om organiseren wij ook activiteiten zoals: band optredens, voorspeel-optredens, cd-opnames, masterclasses en clinics met bekende internationale muzikanten. Dit alles zodat jij inspiratie kan blijven halen uit jouw instrument!

Wij bieden een snelle plaatsing, korte opzegtermijn, voldoende parkeergelegenheid, muziekles voor kinderen en een kindvriendelijke ruimte en toegang. Daarnaast krijg je een gratis proefles om het eens te proberen. Onze locatie is de 'Jan de Rooijstraat' te Kaatsheuvel, waar wij voor u een leukze muziekles organiseren! Zo helpen wij u bij muzieknoten leren of bieden wij pianoles voor beginners. Daarbij organiseren wij ook muzieklessen voor kinderen op basisscholen of kinderopvang. Kijk ook eens bij veelgestelde vragen, soorten muziekles of locaties voor meer informatie.

De les tarieven van SoundHill Studio zijn voor;

Lesprijs tot 21 jaar Lesprijs vanaf 21 jaar
Priveles 30 min. €16,00 €19,36
2-wekelijks 30 min. €18,50 €22,39
2 pers. 45 min. * €14,71 €17,80
2 pers. 30 min. * €10,23 €13,38
Lessen op locatie €16,50 €20,21
10 lesenkaart €20,50 €23,10
* prijzen van 2 persoonslessen zijn per persoon

Band Coaching

Het spelen in een bandje is natuurlijk onzettend leuk. Daarom plaatsen wij leerlingen (die dit willen uiteraard) bij elkaar om samen met elkaar onder leiding van een bekwaam docent muziek te maken. Het is een project van 10 lessen/repetities, waarbij we de eerste 9 oefenen om tijdens de laatste les/repetitie de liedjes gaan opnemen in de studio. Dit zit natuurlijk bij het lesgeld inbegrepen.
Ook is het mogelijk om als bestaande band mee te doen om zo wat tips te krijgen en te groeien als band.

De lessen duren een uur.

Leuke extra weetjes

  • Elk jaar organiseren we een middag waarop iedere leerling kan laten zien wat hij of zij geleerd heeft. Iedereen kan zijn ouders, broers en of zussen, kinderen, opa's en oma's meenemen. Meedoen is natuurlijk gratis en na afloop hebben we voor de kleinere leeringen een snoepzak. Het is natuurlijk geen verplichting maar wel leuk
  • Elk jaar zullen we een cd-opname maken van de leerlingen die het leuk vinden om hieraan mee te werken. Meedoen is natuurlijk gratis en het wordt gewoon in de les gedaan. De cd zal, als hij klaar is, tegen een kleine vergoeding verkocht worden.

Lessen die worden gegeven

1.

Electrische Gitaar
Funky slagjes, vette riffs of supersnelle solo's. Alles is mogelijk bij SoundHill Studio. Alle aspecten en technieken komen aan bod. Je leert in een handomdraai jouw favoriete liedje spelen en krijgt het op notenbeeld of tab mee, zodat je thuis kunt oefenen en perfectioneren.

2.

Akoestisch Gitaar
In de akoestische gitaarles leer je moderne pop/rock liedjes spelen. Akkoorden, solo's, tokkelen en spelen met plectrum komen aan bod. Dit kan op iedere akoestische gitaar, maar bij voorkeur op een staal-snarige gitaar. De keuze van de liedjes en het genre muziek wordt voor een groot deel door de cursist zelf bepaald.

3.

Drums
Drums vormen samen met de (bas)gitaar de basis van de band (de ritmesectie). Je werkt eraan om als drummer in een band te kunnen spelen. Je wordt gestimuleerd om zelf met muziek te komen waaraan je in de les wilt werken. Vanaf het eerste begin kun je wat je leert in de praktijk gebruiken. Je werkt veel met audiovisuele middelen.

4.

Keyboards
Keyboards is een verzamelnaam voor elektronische toetseninstrumenten zoals synthesizer en het keyboard zelf. Je kunt met een keyboard alle kanten uit. Het instrument wordt vooral gebruikt in bands en in grotere orkesten maar ook als begeleiding voor solisten. Er wordt veel aandacht besteed aan akkoordenleer, begeleidingen, improvisaties en samenspel.

5.

Piano
Piano is een veelzijdig instrument. Dat blijkt al uit het feit dat piano zowel een toetsinstrument, maar ook een slag- en snaarinstrument is! Hierdoor is er veel bijzondere muziek voor geschreven.
Je kunt het alleen bespelen, maar ook samen. Natuurlijk kan het ook met andere instrumenten erbij.

6.

Zang
Voor zangles heb je een gezonde stem, een muzikaal gehoor en een dosis enthousiasme nodig. Je werkt aan: ademhaling, articulatie, microfoontechniek, interpretatie en ontwikkeling van je eigen muzikale identiteit.

Algemene Voorwaarden