SoundHill Sing-Inn

Het mooiste instrument is juist dat ene instrument, dat je altijd al bij je hebt en dat zo'n unieke eigen klank bezit: je eigen stem!!

Misschien heb je dat instrument jaren niet gebruikt, misschien moet je 'm opnieuw leren bespelen, misschien klinkt 'ie wat stroef of gekreukt.... Maar jouw stem is onmiskenbaar en een uniek instrument dat gehoord mag worden.
Een hele wereld van luisterliedjes, chansons, popsongs en klassieken ligt aan je voeten.

De Sing-Inn cursus is een zangcursus van 10 weken die bedoeld is voor volwassenen.
Een cursusavond bestaat uit 2 delen. Het eerste deel (voor de pauze) staat het gezamenlijk zingen centraal. Tijdens dit eerste deel worden de volgende zaken behandeld: ademtechniek, stemoefeningen, articulatie, zingen van canons, meerstemmig repertoire
Het tweede deel gaat ieder individueel aam de slag ten overstaan van de groep. Ieder kiest een lied uit waarmee we aan de slag gaan.

Na afloop van de cursus is er een slotuitvoering. Op deze uitvoering kunt u twee liederen ten gehore brengen. (is niet verplicht). Een lied wordt begeleid op de piano, het andere door de Sing-Inn Band.

De cursus is uiteraard verlengbaar, dus wanneer de cursus bevalt kun je gewoon doorgaan en je aanmelden voor de volgende 8 weken. Wanneer je dit doet, zullen wij een speciale vaste klant prijs voor je maken. Zie voor meer informatie over prijzen en tijden hieronder