Wat doet SoundHill Studio

1 studio maar we doen 1000 dingen.

Of het nu gaat om een dagje opnemen of een compleet verzorgde muziekproductie, orkestband of orkestbandverbetering, muzieklessen of een arrangement voor je medemuzikanten op papier of pdf. Wij garanderen een goed en professioneel product. Omdat we werken met enkel professionele mensen kunnen wij daarom ook die garantie bieden. We proberen je zo snel mogelijk resultaat te bieden en je bij elk vlak te betrekken

Muzieklessen worden gegeven op maat, dat wil zeggen je leert wat je wilt, hoe je wilt. Dus geen stoffig repertoire maar nummers uit je Ipod.
Bladmuziek wordt zo nauwkeurig mogelijk uitgeschreven. Je levert een liedje aan en wij zorgen ervoor dat jij een arrangement krijgt met de instrumenten die je wilt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een specifieke partij of solo.

Voordelen van SoundHill Studio

1.

Professioneel resultaat
Wij werken met bekende en niet-bekende Nederlanders voor een professioneel en of herkenbaar resultaat.

2.

Snel..
Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Bladmuziek is over het algemeen binnen een paar dagen gereed.

3.

Creatief
Omdat we met creative mensen werken, kunnen we uw ideeën ook van input voorzien.

De Ruimtes

Ruimte 1 is de grootste van de 2 en is 30m2. Er is een hooftelefoon versterker aanwezig met 6 individuelen aansluitingen. De ruimte is voorzien van een stroomgoot met voldoende 220V aansluitingen. Uiteraard is deze ruimte voorzien van een afzuiging en een (frisse) lucht toevoer.
De ruimte is voorzien van absorbers die weg gehaald kunnen worden om wat meer ruimte geluid te krijgen.
Er zijn 24 gebalanseerde aansluitpunten naar de controleroom aanwezig in deze ruimte.

Ruimte 2 (de blokhut) is ongeveer 10m2. Er is een hoofdtelefoonversterker aanwezig met 4 individuele aansluitingen maar 3 groepen. De ruimte is voorzien van een stroomgoot met 220V aansluitingen. Uiteraard is deze ruimte voorzien van een afzuiging. De houten wanden zorgen voor een warme en levendige sound.
Er zijn 16 gebalanceerde aansluitpunten naar de controleroom aanwezig in deze ruimte.

Er is een raam aanwezig tussen de twee ruimtes, zodat er eventueel gebruik gemaakt kan worden van de twee ruimtes tegelijk. Bijv. de band in ruimte 1 en de zanger of zangeres in ruimte 2. Zo is er toch onderling contact en kan er een "live" feel worden neergezet zonder overspraak.