Bedrijfsfeest

Duik met je collega's de muziekstudio in en neem in 2 uurtjes een echt liedje op! Op een bestaand lied met eventueel een eigen tekst of een op maat gemaakte tekst.

Kinderfeest

Hoe cool is het om met je vriendinnengroep of vriendengroep een lied op te nemen in een echte opnamestudio? Er is keuze uit verschillende liedjes voor jonges en meisjes!

Vrijgezellenfeest

Een lied opnemen tijdens een vrijgezellenfeest!
Op een bestaand lied met eventueel een eigen tekst of een op maat gemaakte tekst, speciaal voor de vrijgezelle bruid of bruidegom!

Bedrijfsfeest

Origineel bedrijfsuitje? Neem een liedje op bij SoundHill Studio!
Verras uw collega´s door samen een eigen cd op te nemen. SoundHill Studio biedt u de mogelijkheid om met uw bedrijfsuitje een leuke ochtend of middag in een echte geluidsstudio te beleven. Zou een aantal collega´s ook een solo zangpartij aandurven?
Schrijf een eigen tekst op een bestaand nummer en vereeuwig uw bedrijf op muziek. Bovendien is het leuk als teambuilding om samen een tekst te schrijven en daarna op te nemen. Wellicht verdeeld over een aantal teams.

Bedrijfsuitje programma
Na het verzamelen in de studio beluisteren we de door u van tevoren uitgekozen nummers (1 of 2 nummers). Daarna oefenen we samen met de collega´s in de controlroom. Dit met de originele of de door jullie zelf geschreven tekst. Zodra de nummers erin zitten en de koffie/thee (of iets anders...) is opgedronken gaan jullie met de hele groep naar de opnameruimte. Na het instellen en uitdelen van koptelefoons beginnen de opnamen.

Prijs € 30,- per persoon incl. btw.

Voor meer informatie mail: info@moment-opname.nl

Extra bij te boeken:

Songtekst op maat
Geheel persoonlijke tekst die past bij jou of het evenement.

Lunch
Belegde broodjes met thee, koffie of melk.

Hapjes
Chips en wat lekker snacks voor tussendoor.

Aftermovie
Naast het geluid ook het beeld terug zien? laat alles filmen!

Locatie
De opnames kunnen evt. ook op locatie plaatsvinden.