Bedrijfsfeest

Duik met je collega's de muziekstudio in en neem in 2 uurtjes een echt liedje op! Op een bestaand lied met eventueel een eigen tekst of een op maat gemaakte tekst.

Kinderfeest

Hoe cool is het om met je vriendinnengroep of vriendengroep een lied op te nemen in een echte opnamestudio? Er is keuze uit verschillende liedjes voor jonges en meisjes!

Vrijgezellenfeest

Een lied opnemen tijdens een vrijgezellenfeest!
Op een bestaand lied met eventueel een eigen tekst of een op maat gemaakte tekst, speciaal voor de vrijgezelle bruid of bruidegom!

Kinderfeestjes

Neem een liedje op als origineel verjaardagsfeest!
Verras je vrienden door samen met ze een cd op te nemen. SoundHill Studio biedt jou de mogelijkheid om samen met vrienden een echt liedje op te nemen. Zou de jarige job een coupletje alleen durven te zingen? Beleef een gezellige, leuke en originele ochtend of middag in SoundHill Studio.

Verjaardagsfeest programma
Na het verzamelen in de studio beluisteren we de door jullie van te voren uitgekozen nummers (1 of 2 nummers). Daarna oefenen we deze nummers in de controlroom. Zodra de nummers er in zitten en de ranja (of iets anders...) is opgedronken gaan jullie met de hele groep naar de opnameruimte. Na wat instellen en het uitdelen van de koptelefoons kunnen de opnamen beginnen!

Prijs € 15,- per kind incl. btw.

Voor meer informatie mail: info@moment-opname.nl

Extra bij te boeken:

Songtekst op maat
Geheel persoonlijke tekst die past bij jou of het evenement.

Lunch
Belegde broodjes met thee, koffie of melk.

Hapjes
Chips en wat lekker snacks voor tussendoor.

Aftermovie
Naast het geluid ook het beeld terug zien? laat alles filmen!

Locatie
De opnames kunnen evt. ook op locatie plaatsvinden.