Bedrijfsfeest

Duik met je collega's de muziekstudio in en neem in 2 uurtjes een echt liedje op! Op een bestaand lied met eventueel een eigen tekst of een op maat gemaakte tekst.

Kinderfeest

Hoe cool is het om met je vriendinnengroep of vriendengroep een lied op te nemen in een echte opnamestudio? Er is keuze uit verschillende liedjes voor jonges en meisjes!

Vrijgezellenfeest

Een lied opnemen tijdens een vrijgezellenfeest!
Op een bestaand lied met eventueel een eigen tekst of een op maat gemaakte tekst, speciaal voor de vrijgezelle bruid of bruidegom!

Vrijgezellenfeestjes

Een origineel vrijgezellenfeest organiseren?
Verras de vrijgezel door samen met hem of haar een liedje op te nemen. Ja, jullie kunnen een eigen liedje opnemen ook al zijn jullie geen professionele muzikanten! SoundHill Studio biedt u de mogelijkheid om met het vrijgezellenfeest een leuke ochtend of middag in een echte geluidsstudio te beleven. Durft de vrijgezel ook een solo zangpartij aan?
Niet alleen neem je met z´n allen een liedje voor de vrijgezel op tijdens dit origineel vrijgezellenfeest, je hebt een prachtig lied om ten gehore te brengen op de bruiloft.

Vrijgezellenfeest programma
Na het verzamelen in de studio beluisteren we de door jullie van te voren uitgekozen nummers (1 of 2 nummers). Daarna oefenen we deze nummers in de controlroom. Dit met de originele, of de door jullie zelf geschreven tekst. Zodra de nummers er in zitten en de koffie/thee (of iets anders...) is opgedronken gaan jullie met de hele groep naar de opnameruimte. Na wat instellen en het uitdelen van de koptelefoons kunnen de opnamen beginnen! Het is natuurlijk leuk om de vrijgezel een couplet, refrein, of zelfs een geheel nummer solo te laten zingen.

Prijs € 30,- per persoon incl. btw.

Voor meer informatie mail: info@moment-opname.nl

Extra bij te boeken:

Songtekst op maat
Geheel persoonlijke tekst die past bij jou of het evenement.

Lunch
Belegde broodjes met thee, koffie of melk.

Hapjes
Chips en wat lekker snacks voor tussendoor.

Aftermovie
Naast het geluid ook het beeld terug zien? laat alles filmen!

Locatie
De opnames kunnen evt. ook op locatie plaatsvinden.